דורעם גונט, הארץ

סלט כרובית עם פקאן סיני

פירוק הכרובית לפרחים קטנטנים מאפשר ליהנות ממנה ללא כל בישול. כאן בשילוב מוצלח עם טעמים מתוקים-מלוחים ונגיעה של המזרח הרחוק.

מצרכים

  • ראש כרובית טרי וצחור במשקל כ-800 גרם
  • 150 גרם פקאן סיני
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 צ'ילי אדום חריף קצוץ דק, או כמה טיפות טבסקו
  • פלפל שחור, טחון טרי
  • בצל ירוק, קצוץ לטבעות דקות (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • 1. מפרקים את הכרובית בידיים, בסבלנות, לפרחים הקטנים ביותר (קוטר של 3-4 מ"מ). מניחים בקערה.
  • 2. שוברים את הפקאן הסיני בידיים ומוסיפים לכרובית.
  • 3. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ומשהים לפחות לחצי שעה לספיגת טעמים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם