סמדר ולטר, מערכת וואלה!

פיצה מהירה בלי שמרים

מדובר במתכון קל ומהיר במיוחד, שאפילו מנצל שאריות. המתכון מספיק לפיצה בינונית בתבנית תנור או ל-6-8 פיצות אישיות (כמו בצילום). אפשר להכפיל כמויות

פיצות אישיות ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)
פיצות אישיות ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 3 כוסות (420 גרם) קמח רגיל
  • 1.5 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
  • 1/4 כוס חלב או מים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה רגילה מכל סוג (בשעת דחק אפשר להשתמש גם בקוטג'), או 250 גרם יוגורט, אשל/לבן או שמנת חמוצה. נסו לשים גבינה בטעמים. ברור שאפשר גם אחרי שפג תוקפם.
  • למריחה- רסק עגבניות או רוטב לפיצה או אפילו מטבוחה או סלט טורקי, מה שיש לכם בבית.
  • תוספות- מה שאתם אוהבים: גבינה, פטריות, בצל, תירס, פלפלים וכל מה שבא לכם.

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית תנור או מרפדים בנייר אפיה.
  • 2. מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק רטוב מדי, מוסיפים מעט קמח, ואם יבש מדי, מעט מים או חלב.
  • 3. מרדדים את הבצק (או מותחים בידיים) עד לעובי הרצוי לכם. מניחים על התבנית, מורחים מה שבחרתם ומפזרים תוספות שאהובות עליכם. אופים כ-10-15 דקות, עד שהפיצה זהובה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם