פשטידת גבינה ובצל ירוק

פשטידה פשוטה, בעלת מראה משובב בזכות טריק פשוט ונחמד (מערבבים בנפרד את הבצל הירוק עם ביצה).

פשטידת גבינה ובצל ירוק ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)
פשטידת גבינה ובצל ירוק ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 750 גרם גבינות לבנות רכות מכל סוג- רגילות, קוטג', בטעמים, מה שיש
  • 4 ביצים
  • כ-1/2 כוס קמח רגיל או פירורי לחם
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מכל סוג- לא חובה אבל כדאי
  • המון בצל ירוק- לפחות 5-6 גבעולים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • * תבנית בינונית- עגולה, מרובעת או מלבנית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2. מערבבים בקערה את כל הגבינות, קמח או פירורי לחם, מלח ופלפל ו-3 ביצים. אם התערובת מאוד נוזלית, מוסיפים עוד קצת קמח או פירורי לחם. יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית.
  • 3. חותכים את הבצלים הירוקים (גם חלק לבן וגם חלק ירוק) לפיסות באורך
  • 3-4 ס"מ. שמים את החתיכות בקערה אחרת, מוסיפים את הביצה הנותרת ומערבבים. מפזרים באופן שווה מעל מחצית התערובת שבתבנית ויוצקים מעל את השאר תערובת הגבינה.
  • 4. אופים 35-45 דקות, או עד שהפשטידה יציבה ושחומה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם