קיש בטטה

בטטה (מערכת וואלה!)
בטטה (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • לבצק:
  • 300 גר קמח רגיל
  • 200 גר חמאה
  • 1 שמנת חמוצה
  • למלית:
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לקצפת (בלי להמתיק!!!)
  • 50 גר גבינת רוקפור
  • 50 גר גבינת עיזים
  • 100 גר קשקבל
  • 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לפרוסות דקות
  • מלח,פלפל,אגוז מוסקט- לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום 180 מעלות.
  • 2. מכינים את הבצק: מניחים את כל החומרים במערבל מזון, מפעילים עד שכל החומרים מתגבשים לכדור, מוציאים ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
  • 3. מכינים את המלית: מניחים את כל החומרים יחד בקערה ומערבבים היטב, הגבינות צריכות להיות בגושים קטנטנים.
  • 4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח לעובי של קצת פחות מחצי סנטימטר.
  • 5. מניחים בתבנית 26, מוסיפים פנימה את המלית עד לכיסוי כמעט מלא.מכניסים לתנות שחומם מראש עד כאשר הקיש מגובש והחלק העליון זהוב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם