פרפה מנגו

מנגו (ShutterStock)
מנגו (ShutterStock)

מצרכים

  • 2 שמנת מתוקה- מומלץ של ריץ' בגלל המתיקות
  • תרכיז מנגו-פריגת(אפשר לבחור איזה שרוצים)
  • פיסטוקים או פקאן סיני-חצי כוס
  • נענע

אופן ההכנה

  • 1.מקציפים את שני מיכלי השמנת.
  • 2.בקערה גדולה מקפלים את הקציפה על תרכיז המנגו עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3.יוצקים על אינגליש קייק או כוסות פלסטיק(מנות אישיות מעוצבות) כשהתחתית מרופדת בעלי הנענע והפקאן סיני. ומקפיאים.
  • 4.כעבור 12 שעות בהקפאה. הופכים את האינגליש קייק ופורסים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם