וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות

מתכון של כצל'ה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פטריה. ShutterStock
פטריה

מצרכים למתכון

  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • עירית קצוצה דק
  • 4 כפות פרורי לחם פנקו
  • 15-18 פטריות שמפניון טריות
  • 250 גר' גבינת שמנת
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בוחרים כ 10-12 פטריות יפות מוציאים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק.
  • 2. קוצצים עוד 5-6 פטריות דק.
  • 3. במחבת מזהיבים את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומאדים עוד כ 2 דקות.
  • 4. בקערה מערבבים את המלית : גבינה, בצל ופטריות מטוגנות, פרורי פאנקו, עירית.
  • 5. ממלאים את הפטריות, מניחים על ניר אפיה.
  • 6. מחממים בטוסטר אובן או בתנור כ 5 דקות. ניתן לגרד מעל גבינה צהובה. ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully