מערכת וואלה!

כרובית מטוגנת

מתכון של מסעדת ערביקה.

כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה (יח
כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה (יח"צ)

מצרכים

  • 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
  • שמן לטיגון
  • לבלילה :
  • 3 ביצים
  • כף פפריקה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח
  • כוס סודה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לציפוי :
  • 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • 1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך,מסננים ומקררים.
  • 2. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מצפים בפרורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
  • 3. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק .

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם