אדממה

אין יותר בריא מזה: החטיף היפני העשוי פולי סויה ירוקים, טריים, חלוטים במים, הוא היפוכם המוחלט של כל החטיפים המלאכותיים, עתירי השומנים המוקשים, החומרים המשמרים וצבעי המאכל. רשימת היתרונות הבריאותיים שבהם מתהדרים המגדלים ארוכה, ההתעסקות של ההורים מינימלית, ו

מצרכים

  • אדממה טרייה
  • מעט מלח
  • מים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מרתיחים את המים עם מעט מלח. חולטים את האדממה, ללא מכסה, למשך כ-4 דקות. מסננים מהמים, מצננים מעט, מחזירים לאריזת הפלסטיק ושולחים עם הילדים לבית הספר.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם