וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שקדי עגל בנוסח מזרחי

אטליז כצל'ה מתעסק עם כל סוגי הבקר, אבל כמו הרבה קצבים אחרים - החלקים שהם אוהבים הכי הרבה אלו חלקי הפנים. במתכון הבא הם מראים איך להכין שקדי עגל מזרחיים בארבע פעולות פשוטות.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארנולדס אורי ארנון. דרור כץ,
ארנולדס אורי ארנון/דרור כץ

מצרכים למתכון

  • 700-800 גר' שקדי עגל
  • 2 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות
  • 2-3 גזרים פרוסים
  • 5-6 עגבניות תמר קלופות וללא גרעינים
  • ראש שום מפורק לשיניים קלופות
  • חצי צרור כוסברה (או פטרוזיליה)
  • כף פפריקה משובחת
  • כמון
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בסיר רחב את הפטרוזיליה, מעליה את הבצל, הגזר, העגבניות והשום.
  • 2. מסדרים את השקדים בסיר, מכסים במים, מתבלים בפפריקה, כמון מלח ופלפל על פי הטעם.
  • 3. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
  • 4. מכפים את הקצף, ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully