סמדר ולטר, מערכת וואלה!

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות רכות, בריאות וקלות הכנה, בלי קמח לבן, סוכר לבן ובלי טיפת שומן.

עוגיות שיבולת שועל ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)
עוגיות שיבולת שועל ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 2 כוסות שיבולת שועל עדינה (פתיתים)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות סוכר חום כהה
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס חלב

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2. טוחנים כוס משיבולת השועל לאבקה דקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר שיבולת השועל ואבקת האפייה ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
  • 4. בעזרת 2 כפיות יוצרים עוגיות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 10-15 דקות, עד שהן יציבות ומעט זהובות. מצננים ושומרים בכלי סגור.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם