בצק פריך לטארט מתוק

הכנת בצק פריך לטארט (דנה מלמד)
הכנת בצק פריך לטארט (דנה מלמד)

מצרכים

  • 1 שקית אבקת סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 חלמונים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים קמח עם אבקת סוכר.
  • 2. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים לתערובת פירורית
  • 3. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק רך ונעים (וטעים).
  • 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה בערך, עד שהוא מתקשה מעט ואפשר לעבוד איתו.
  • 5. על גבי משטח מקומח מרדדים לעלה עגול בעובי 5 מ"מ.
  • 6. מגלגלים על מערוך ומעבירים בעדינות לתבנית עגולה (סטנדרטית: 24, 26). בעזרת האצבעות מצמידים את הבצק גם לשוליים.
  • 7. מכניסים למקרר וניגשים להכנת המילוי הרצוי.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם