וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות תמרים וקוקוס

עוגיות תמרים וקוקוס באדיבות "חצר כנרת"

מתכון מאת: מערכת וואלה

תמרים. ShutterStock
תמרים

מצרכים למתכון

  • חומרים לבצק:
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס שמן
  • 200 גר' מרגרינה/מחמאה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • קמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)
  • למלית:
  • 500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
  • ½ כוס אגוזים טחונים
  • ½ כוס צימוקים (לא חובה)
  • ½ כפית קינמון טחון
  • ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן

אופן ההכנה

  • 1. לערבב את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק
  • 2. לערבב את כל חומרי המלית יחד
  • 3. לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים
  • 4. לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ
  • 5. למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ
  • 6. לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ
  • 7. להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני
  • 8. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב
  • 9. לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully