פשטידת תרד וקישואים

קיש תרד (ShutterStock)
קיש תרד (ShutterStock)

מצרכים

  • 4 קישואים
  • צרור תרד
  • 1 פרסה
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים-קטנים
  • 150-300 גבינת פטה מגורדת
  • 100 גרם גבינה צפתית מגורדת
  • 2 פרוסות גבינה צהובה מגורדות
  • 2 כפות פרמזן מגורד (אם אין אז ניתן לשים 1 פרוסה גבינה צהובה מגורדת או מעט קשקבל מגורד)
  • גביע קוטג (250 גרם)
  • 150 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1.לבשל קישואים בסיר עם מי מלח רותחים עד שיתרככו מעט ואז לסנן.לסחוט מהם מיים ככל הניתן ולקצוץ אותם דק.
  • 2.לבשל תפוחי האדמה בסיר עם מי מלח רותחים עד שיהיו רכים,לקלפם ולמעוך אותם לפירה.
  • 3.לשים את הפרסה בסיר עם מי מלח רותחים לבשלה עד שתהיה ממש רכה,לסנן ולחתוך דק.
  • 4.לאדות תרד במים חמים כ10 דקות,לסנן לסחוט מנוזלים ולקצוץ דק.
  • 5.לחמם תנור לחום 180 מעלות
  • 6.לערבב בקערה את הגבינות עם הביצים
  • 7.להוסיף את הקישואים,תרד,פרסה ותפוחי האדמה
  • 8.להוסיף פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 9.לערבב את כל המרכיבים בקערה, להעביר את תוכן הקערה לתבנית ולהכניס לתנור לכ-40 דקות עד להשחמה-הזהבה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם