פשטידת ברוקולי קלה וטעימה

ברוקולי (ShutterStock)
ברוקולי (ShutterStock)

מצרכים

  • 500 גרם ברוקולי (שבושל לפני או קפוא שמפשירים אותו)
  • חב' גבינה לבנה 5%
  • חב' קוטג 5%
  • חצי חבילת בולגרית 5%
  • 4 ביצים
  • חצי שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות קמח

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הברוקולי בתבנית פיירקס כך שכל התבנית תהיה עם ברוקולי.
  • 2. בקערה נפרדת שמים את הקוטג, הגבינה, הבולגרית, הביצים, הקמח ואבקת האפיה.
  • 3. מערבבים את המצרכים ומפזרים אותם על הברוקולי אשר פיזרנו קודם לכן.
  • 4. מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 40-50 דקות עד שהפשטידה יציבה ומשחימה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם