וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה אפויה קלה להכנה

ביסטרו בר" אדלה" מכין עוגות גבינה כבר זמן רב, ועתה הם חושפים את המתכון: מדובר בעוגה אפויה (בשונה מעוגות הגבינה הקרות) שכל אחד יכול להכין בבית.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת גבינה אפויה של ביסטרו בר אדלה.
עוגת גבינה אפויה של ביסטרו בר אדלה

מצרכים למתכון

  • 200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים
  • 1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
  • 6 ביצים
  • 2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק.
  • 2. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית.
  • 3. מכינים את הקרם: להקציף קלות את הגבינה,עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הווניל.
  • 4. לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170
  • 5. להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.
  • לכל המתכונים לשבועות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully