מערכת וואלה!

עוגת גבינה אפויה

באדיבות ביסטרו בר" אדלה"

עוגת גבינה אפויה של ביסטרו בר אדלה (יח
עוגת גבינה אפויה של ביסטרו בר אדלה (יח"צ)

מצרכים

  • 200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים
  • 1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
  • 6 ביצים
  • 2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק.
  • 2. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית.
  • 3. מכינים את הקרם: להקציף קלות את הגבינה,עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הוניל.
  • 4. לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170
  • 5. להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.
  • 6. רצוי להכין את העוגה יום מראש

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם