- 1. מניחים את החומרים היבשים בקערה- יש לשים לב שהשמרים לא יגעו במלח (זה הורג אותם), לכן מערבבים את המלח והשמרים כל אחד בפינה אחרת, עם קצת קמח, ורק אז מאחדים את הכל.
-
- 2. מוסיפים את הביצים והשמן, ואז לאט לאט את המים, תוך כדי לישה. אפשר ללוש במיקסר ואז מספיק 2 כוסות. מוסיפים לפי העין- הבצק צריך להיות רך מאוד ואפילו דביק, זה סוד הקסם שלו- גורם לחלות להיות רכות אע"פ שהן מלאות..
-
- 3. משהים להתפחה מכוסה, במקום חמים עד שמכפיל את הנפח.
-
- 4. קולעים את החלה בידיים משומנות כי הבצק דביק, מתפיחים שוב כחצי שעה.
-
- 5. מחממים תנור ל180 מעלות, מברישים את החלות בביצה ומפזרים מה שאוהבים מעל. אופים כ40 דקות, עד שהחלות מזהיבות(אפשר לבדוק מלמטה).