עומר מילר, מערכת וואלה!

כבד קצוץ

כבד קצוץ של מסעדת סנדר (יח
כבד קצוץ של מסעדת סנדר (יח"צ , יחצנים)

מצרכים

  • 1 קילו כבדי עוף
  • 11/2 בצל לבן
  • 100 גר' שמאלץ
  • 7 ביצים קשות

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשומן האווז את הבצל הפרוס באיטיות. הבצל יזהיב לאיטו וישחרר את כל המתיקות האגורה בתוכו.
  • 2. מקפיצים את כבדי העוף רק להשחמה ומוסיפים לבצל.
  • 3. הכבד, הבצל והביצים הקלופות עוברים למג'מיקס, נטחנים בפולים עדינים. מלח ופלפל שחור.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם