עוגיות כוסמין בניחוח תפוזים ופלפל שחור

עוגיות רכות ונימוחות, לא מאוד מתוקות, עם מרירות תפוזית ועקיצה פלפלית מתונה

מצרכים

  • חומרים כ-600 גרם עוגיות:
  • 330 גרם קמח כוסמין (כ-2.5 כוסות)
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם (כחצי כוס) סוכר
  • 1 חלמון ביצה
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 1/2 כפית פלפל שחור (אפשר גם יותר, לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים את כל החומרים לבצק רך (הכי קל במעבד מזון עם להב פלדה). מחלקים את הבצק לשניים.
  • 2. על משטח מקומח קלות יוצרים מהבצק שני גלילים בקוטר כ-4 ס"מ. בסכין חדה חותכים את הבצק לפרוסות עגולות בעובי 5-7 מ"מ. מסדרים את הפרוסות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 3. אופים את העוגיות בחום של 200 מעלות, עד שהן מזהיבות קלות (10-12 דקות). מוציאים מהתנור ומצננים על רשת. שומרים בקופסה אטומה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם