סופלה שוקולד חם

באדיבות רשת הקונדיטוריות 'רולדין'

סופלה שוקולד חם של רולדין (יח
סופלה שוקולד חם של רולדין (יח"צ)

מצרכים

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 3 חלמונים
  • 3 ביצים (גודל 2)

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי), עד להמסה מלאה של השוקולד.
  • 2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.
  • 3. מורידים את הקערה מהסיר, ובמיקסר מערבבים את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.
  • 4. מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 30 שניות.
  • 5. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד לקבלת מסה אחידה.
  • 6. מחלקים לקוקוטים חד פעמיים מנייר כסף, או מסיליקון.
  • 7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם