חטיף בריאות

באדיבות 'לחם טאטי'

חטיפי בריאות של לחם טאטי (יח
חטיפי בריאות של לחם טאטי (יח"צ)

מצרכים

  • ביגה:
  • 60 גר' קמח
  • 60 גר' מים
  • לאצבעות בריאות:
  • 180 גר' קמח שיפון
  • 120 גר' קמח לבן
  • 230 גר' מים
  • 2 גר' שמרים יבשים
  • 9 גר' מלח
  • 85 גר' דבש
  • תערובת הפירות:
  • 170 גר' תפוחים מיובשים
  • 130 גר' צימוקים
  • 75 גר' אגוזי פקאן

אופן ההכנה

  • 1. יום לפני הכנת העוגיות מכינים ביגה: מערבבים את הקמח והמים. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר ל-24 שעות.
  • 2. יום לאחר מכן מערבבים את כל חומרי העוגיות עם תערובת הביגה.
  • 3. מוסיפים את תערובת הפירות ומערבבים עד שיוצאת עיסה אחידה.
  • 4. מחלקים לאצבעות ארוכות על גבי תבנית אפייה עם נייר אפייה ומחכים כשעתיים שיתפח.
  • 5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 250 מעלות, מורידים ל 230 מעלות ואופים כ 15 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם