פאייה פירות ים

מתכון של אטליז-מעדנייה כצל'ה

פאייה פירות ים של כצל'ה (יח
פאייה פירות ים של כצל'ה (יח"צ)

מצרכים

  • כוס אורז אורבריו או אורז עגול אחר
  • 750 מ"ל ציר דגים/ ציר עוף (הכמות המתאימה למילוי המחבת)
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כוס אפונה ירוקה
  • 1 פלפל אדום
  • 3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 קילו פירות ים – שרימפס , קוקטיל פירות ים
  • 4 חתיכות פילה דג ים – פרידה/ לוקוס
  • 15-20 צדפות
  • תבלינים- מס' חוטים זעפרן או חצי כפית כורכום, פלפל קאיין, שום, מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. במחבת גדולה ועמוקה משחימים את הבצל ומוסיפים את הירקות.
  • 2. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם: שום, פלפל קאיין, מלח פלפל.
  • 3. מערבבים את הזעפרן / כורכום עם האורז .
  • 4. מניחים את פירות הים במחבת, מוסיפים את האורז ומערבבים
  • מכסים בציר עד גובה המחבת ומתקנים את התיבול.
  • 5. מבשלים כחצי שעה עם מכסה, עד שכל הנוזלים נספגים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם