וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז גבינה

באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

מתכון מאת: מערכת וואלה!

בראוניז גבינה. אריה ויסמין,
בראוניז גבינה/אריה ויסמין

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 200 גר' סוכר
  • 100 גר' חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • לשכבת הבראוניז:
  • 180 גר' חמאה
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גר' קמח תופח
  • קורט מלח
  • לשכבת הגבינה:
  • 50 מ"ל חלב
  • 120 גר' שוקולד לבן
  • 375 גר' גבינה 5%
  • 1/3 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפות גדושות קמח תפו"א
  • לפירורים:
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 25 גר' חמאה
  • 1 חלמון

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
  • 2. מרדדים בתבנית ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  • 3. ממיסים את החמאה בסיר.
  • 4. מוסיפים שוקולד מריר וסוכר.
  • 5. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.
  • 6. מעבירים את הבלילה מעל הבצק האפוי, ואופים כ- 12 דקות.
  • 7. מכינים את שכבת הגבינה: ממיסים את השוקולד עם החלב.
  • 8. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח. מאחדים עם תערובת השוקולד.
  • 9. יוצקים על שכבת השוקולד ואופים 20 דק' נוספות.
  • 10. מכינים את הפירורים: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
  • 11. מפזרים על הגבינה ואופים עוד 15 דקות עד שמזהיב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully