- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
-
- 2. מרדדים בתבנית ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
-
- 3. ממיסים את החמאה בסיר.
-
- 4. מוסיפים שוקולד מריר וסוכר.
-
- 5. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.
-
- 6. מעבירים את הבלילה מעל הבצק האפוי, ואופים כ- 12 דקות.
-
- 7. מכינים את שכבת הגבינה: ממיסים את השוקולד עם החלב.
-
- 8. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח. מאחדים עם תערובת השוקולד.
-
- 9. יוצקים על שכבת השוקולד ואופים 20 דק' נוספות.
-
- 10. מכינים את הפירורים: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
-
- 11. מפזרים על הגבינה ואופים עוד 15 דקות עד שמזהיב.