וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפל ממולא בגבינת עיזים

כולם אוהבים פלפל ממולא בבשר בקר טחון ואורז, הפלפל במקרה הזה ממולא בשילוב בין גבינה לבנה רכה וגבינה לבנה חצי רכה מה שמעניק קרמיות וחריפות עדינה למנה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

פלפל ממולא של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
פלפל ממולא של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • 4 פלפל אדום קלוי וקלוף
  • 60 גר גבינת שמנת
  • 40 גר' גבינת עיזים (סנט מור של משק יעקבס מדהימה במקרה הזה)
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • 4 עגבניות טריות
  • 1 כפית שמן זית הכי עדין שיש
  • 1 שן שום
  • 4 עלי אורגנו

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים על להבת הגז ומכניסים לשקיות ניילון למשך חצי שעה. קולפים את הפלפלים, קוטמים את ראשם ובעזרת סכין חורצים את הפלפל כך שתתקבל רצועה ארוכה אחת של פלפל שניתן יהיה למלא ולגלגל.
  • 2. מערבבים בקערת ערבוב את הגבינות והטימין. ממלאים כל פלפל בנקניק קטן שייצרנו מהגבינה ומגלגלים כפי שמגלגלים סיגר.
  • 3. במעבד מזון טוחנים את העגבניות עם השום ושמן הזית, מתבלים במלח ופלפל שחור. הרסק ישמש אותנו כרוטב קר למנה.
  • 4. את הפלפלים מחממים כשתי דקות בתנור חם לפני ההגשה ומניחים על הרסק הקר. מזליפים עוד שמן זית מלמעלה, מסדרים את עלי האורגנו ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully