כרוב ממולא

כרוב ממולא (ברני ארדוב , ברני ארדוב)
כרוב ממולא (ברני ארדוב , ברני ארדוב)

מצרכים

  • 1 ראש כרוב
  • למילוי:
  • 350 גרם בשר בקר טחון
  • 150 גרם בשר עוף טחון
  • חצי כוס אורז שטוף
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 בצל קטן מגורר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • 2 ביצים
  • לרוטב:
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • לטיגון:
  • שמן / פיסות אווז מעושן
  • 1 ק"ג כרוב חמוץ שטוף
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • סוכר
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את עלה הכרוב: ערב הבישול עוטפים את הכרוב בניילון נצמד ומקפיאים אותו או שמבשלים אותו במים רותחים עד שעליו מתרככים. מצננים ומפרקים את העלים. אפשרות נוספת: עוטפים את הכרוב בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל למשך רבע שעה.
  • 2. המלית: מערבבים בקערה בשר,אורז,שמן,שום, בצל מגורר, מלח,פלפל וביצים. ומעבדים לעיסה אחידה.
  • 3. מניחים במרכזו של כל עלה כף מעיסת המילוי ומקפלים את שולי העלה כמו שעוטפים חבילה.
  • 4. בסיר רחב מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן או באווז מעושן. מסירים מעל האש ומוסיפים פפריקה וכרוב חמוץ מכסים במים רותחים ומרתיחים.
  • 5. מניחים בסיר את עלי הכרוב הממולאים. מכסים במכסה ומבשלים כחצי שעה עד שהם מתרככים.
  • 6. מערבבים רסק עגבניות עם קמצוץ סוכר, פלפל שחור, מלח ומעט שמן. יוצקים על עלי הכרוב ומבשלים עוד כמה דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם