קציצות הודו

אילוסטרציה (ShutterStock , ShutterStock)
אילוסטרציה (ShutterStock , ShutterStock)

מצרכים

  • 500 גר' הודו
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום
  • חופן עלי ריחן
  • ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • שתי כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את ההודו עם שאר המרכיבים במטחנת בשר או בבלנדר (עדיף מתחנה מבחינת המרקם).
  • 2. נותנים לבלילה לנוח 30 דק'.
  • 3. עושים קציצות ע"י השטחה של כדור בגודל של כדור פינג פונג.
  • 4. מטגנים את הקציצות מכל צד עד לצבע זהוב יפה.
  • 5. בסוף הטיגון מעבירים לנייר סופג.
  • 6. אוכלים עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות... לפי הטעם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות
    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם