וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות הודו

קבלו מתכון לקציצות הודו עם ניחוח בזיליקום והמון טעם שתטרפו עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות או י

מתכון מאת: מיכאל מקייה,michaelmacchia@hotmail.com

אילוסטרציה. ShutterStock, ShutterStock
אילוסטרציה/ShutterStock

מצרכים למתכון

    • 500גרםהודו
    • 1בצל בינוני
    • 2שיני שום
    • צרורעלי בזיליקום
    • 1ביצה
    • 2כפותפירורי לחם
    • 2כפותשמן זית
    • 2כפותמיץ לימון
    • 1כפיתכורכום
    • מלח
    • פלפל שחור
    • שמן לטיגון

אופן ההכנה

איך מכינים קציצות הודו?

  • 1
    טוחנים את ההודו עם שאר המרכיבים במטחנת בשר או בבלנדר (עדיף מתחנה מבחינת המרקם).
  • 2
    נותנים לבלילה לנוח 30 דקות.
  • 3
    עושים קציצות ע"י השטחה של כדור בגודל של כדור פינג פונג.
  • 4
    מטגנים את הקציצות מכל צד עד לצבע זהוב יפה.
  • 5
    בסוף הטיגון מעבירים לנייר סופג.
  • 6
    אוכלים עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות... לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully