סלט טאבולה

מתכון של השף חוסאם עבאס, מסעדת אלבאבור

סלט טאבולה מסעדת אלבאבור (יח
סלט טאבולה מסעדת אלבאבור (יח"צ)

מצרכים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 צרור נענע, קצוצה דק
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים כשעה עד שהוא תופח. מסננים.
  • 2. שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון וממליחים. מגישים מייד.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם