וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עדשים אדומים ומנגו

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!

סלט עדשים ומנגו. ניר גבעון, מערכת וואלה!
סלט עדשים ומנגו/ניר גבעון

מצרכים למתכון

  • 3 כוסות עדשים אדומים
  • 2 מנגו בשלים
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • צרור פטרוזיליה
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים עד לריכוך. על העדשים האלו יש להשגיח כיוון שהן מתבשלות מהר ונוטות להפוך עיסתיות בבישול יתר.
  • 2. קולפים וקוצצים את המנגו.
  • 3. קוצצים את הפטרוזיליה.
  • 4. מערבבים את חומרי הסלט, מוסיפים את גרעיני החמניה ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully