וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרקר וונטון

מתכון מאת: הילה אשכנזי וליטל אברהם, מערכת וואלה

ג'יאן בינג - קרפ סיני. הילה אשכנזי וליטל אברהם
ג'יאן בינג - קרפ סיני

מצרכים למתכון

  • לכ-24 חתיכות:
  • ביצה אחת
  • כפית מלח
  • 2 כוסות קמח
  • שליש עד חצי כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את הביצה עם מלח. בקערה שניה שמים את הקמח ויוצרים שקערורית במרכזה. מוסיפים את הביצה והמים אל הקמח ומערבבים בעדינות עד ליצירת בצק (יש להוסיף קמח/מים בעת הצורך).
  • 2. יוצרים מהבצק כדור, לשים ומניחים בצד כ-30 דקות.
  • 3. מרדדים את הבצק בעדינות וחותכים למלבנים שגודלם כ-5 על 10 ס"מ. את הבצק יש לטגן בשמן עמוק עד שצבעם הופך זהוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully