נושאים חמים

שוקולד רו-פוד

בלי טימפרור, מיליון כלים ומדחום מיוחד שעולה הון, זו גרסת הרו-פוד לשוקולד. תבנית אחת וכף, זה כל מה שצריך. לא ולרונה, אבל עדיין טעים.

שוקולד (ShutterStock)
שוקולד (ShutterStock)

מצרכים

  • 1 כוס חמאת שקדים (שקדייה)
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • סירופ אגבה – לפי הצורך

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים בתבנית, משטחים, מסמנים ריבועים ושולחים למקפיא. כשהשוקולד מתקשה, שוברים לקוביות ואוכלים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים