אלפחורס

גלגלי סנדוויץ' ארגנטינאים ממולאים בריבת חלב ומצופים בקוקוס. מתכון של מאפיית ליליות בייקרי בתל אביב.

אלפחורס של ליליות בייקרי (יח
אלפחורס של ליליות בייקרי (יח"צ , דניאל לילה)

מצרכים

  • 400 ג' חמאה
  • כוס סוכר
  • 2 יחידות ביצים גדולות
  • כוס וחצי קמח
  • 2 כוסות קורנפלור
  • חבילה אבקת אפייה
  • 100 גרם קוקוס קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.
  • 2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב עם המיקסר.
  • 3. מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.
  • 4. את התערובת שמים בקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • 5. מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
  • 6. קורצים עיגולים בעזרת כוס - בעלת קוטר 3 ס"מ.
  • 7. מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.
  • 8. מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
  • 9. ממלאים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ עם המחצית השנייה של העיגולים.
  • 10. מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם