ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים

באדיבות מלון מצפה הימים

ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים (יח
ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים (יח"צ)

מצרכים

  • ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחצוי
  • 3 כפות סילאן תמרים
  • 1/4 כפית רסק חריף
  • כוס תמרים לחים מגורענים חצויים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כוס ציר ירקות (מי בישול של ירקות שורש מסוננים)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר את שמן הזית ומוסיפים את הארטישוק עד לקבלת גוון זהוב מקורמל.
  • 2. מוסיפים לסיר: סילאן, מלח, פלפל וציר נוזלים ומחלישים את האש. מכסים בנייר כסף ומערבבים עד ריכוך סופי.
  • 3. לבסוף מוסיפים את התמרים הלחים ורסק החריף.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם