וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם סחלב

איך חלב, קורנפלור, מי ורדים, סוכר וקינמון מצליחים ביחד להפיג קור? מתכון של נדב מרום לרשת קפה גרג

מתכון מאת: רותי שטיינברג, מערכת וואלה

קרם סחלב של קפה גרג.
קרם סחלב של קפה גרג

מצרכים למתכון

  • 250 מ"ל חלב קר
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
  • 1 כפית תמצית מי ורדים
  • 1 כף גדושה קוקוס קלוי
  • 1 כף אגוזים קצוצים דק
  • מעט קינמון

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את החלב והסוכר. כאשר מגיע לרתיחה, מוסיפים את הקורנפלור המומס בחלב ומערבבים היטב.
  • 2. מנמיכים את האש ולקראת הרתיחה הנוספת, מוסיפים את מי הורדים ומבשלים עד לסמיכות רצויה.
  • 3. מעבירים לכוס. מוסיפים את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון-

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully