אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!

פנקייקס

פנקייקס טבעוני (דנה מאירזון)
פנקייקס טבעוני (דנה מאירזון)

מצרכים

  • 1 כוס קמח מלא
  • 1/2 כוס עמילן טפיוקה או קורנפלור
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר חום או 1/3 כוס סילאן
  • חלב סויה, לפי הצורך
  • שמן חמניות, לטיגון
  • להגשה:
  • סירופ מייפל/סילאן
  • סירופ שוקולד/חרובים
  • פירות יער
  • תותים
  • שקדייה

אופן ההכנה

  • 1. מנפים לקערה קמח מלא, עמילן ואבקת אפיה. מוסיפים את הסוכר או הסילאן, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את חלב הסויה, עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
  • 2. מורחים בעזרת מברשת מעט שמן על המחבת, ומוזגים את הבלילה. מטגנים מצד אחד עד שכל הפנקייק מתכסה בבועות, ואז הופכים בזהירות לצד השני. מטגנים עד שהפנקייק זהוב.
  • 3. מגישים עם איזה סירופ שאוהבים ותותים או פירות יער.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם