וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קסדיה ירקות קלויים ופטה של מסעדת קרפצ'יו בר

מתכון קליל לירקות קלויים באדיבות שף אסף דקטור

מתכון מאת: אסף דקטור, מערכת וואלה

קסדיה ירקות קלויים ופטה. ברני ארדוב
קסדיה ירקות קלויים ופטה

מצרכים למתכון

  • 4 טורטיות גדולות
  • 5 בצלים ירוקים - החלק התחתון נשאר שלם, ואת החלק הירוק קוצצים
  • 4 עגבניות פרוסות לפרוסות עבות
  • 2 חצילים גדולים פרוסים בעובי חצי ס"מ
  • 400 גרם גבינת פטה כבשים איכותית
  • 4 שיני שום קצוצות
  • חופן גדול עלי אורגנו טריים
  • שמן זית
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. בתבנית רחבה מסדרים את גבעולי הבצל, פרוסות העגבניה והחציל. מערבבים אותם היטב עם שמן זית בנדיבות ומוסיפים את עלי האורגנו, השום ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. צולים את הירקות בחום גבוה בתנור עד אשר הם מוכנים ושחומים.
  • 3. על כל מחצית טורטייה מסדרים את הירקות באופן שווה.
  • 4. מגרדים את הפטה על סידור הירקות, 100 גרם על כל טורטיה.
  • 5. סוגרים את הטורטיות לחצי ומהדקים היטב.
  • 6. על מחבת ברזל רחבה וכבדה ללא שמן קולים את הטורטיות היטב משני הצדדים כאשר לוחצים עליהן מדי פעם בזמן הקלייה.
  • 7. כאשר הגבינה נמסה ניתן להסיר את הקסדיות, לחתוך בעזרת סכין חדה למשולשים ולהגיש מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully