פילה בקר במילוי שקדי עגל ברוטב יין אדום

פילה בקר צרוב בקראסט תבלינים (ענבל מרמרי)
פילה בקר צרוב בקראסט תבלינים (ענבל מרמרי)

מצרכים

  • 6 נתחים של פילה בקר נקי במשקל 100 גרם כל אחד
  • 200 גרם קוביות שקדי עגל
  • 1 כף שמן זית
  • ענף טימין
  • מלח ופלפל
  • רוטב יין אדום:
  • 1/2 בקבוק יין אדום
  • 1 כוס ציר בקר
  • 2 כפות סילאן
  • ענף רוזמרין
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מצמצמים כל מרכיבי הרוטב במחבת כ- 15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
  • 2. במחבת עם כף שמן זית צורבים שקדי עגל, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
  • 3. עם סכין חדה, פוערים חור בקוטר 1 ס"מ באמצע לאורכו של נתח הפילה, וממלאים בקוביות שקדי העגל.
  • 4. במחבת עם כף שמן זית, סוגרים ומשחימים את נתח הפילה. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות לכ- 5 דקות.
  • 5. מגישים עם רוטב יין אדום.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם