מערכת וואלה!

בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד עם מראה מגרה של שבבי אגוזים וליקר פרנג’ליקו שתוסס בפנים. מתכון של לירן גראודה, שף נפוליאון פטיסרי, מתחם השף ניר צוק

בראוניז  שוקולד של לירן גראודה (יח
בראוניז שוקולד של לירן גראודה (יח"צ , מור סגל)

מצרכים

  • תבנית מלבנית בגודל של 20X30 סנטימטר או תבנית עגולה בקוטר של 26 סנטימטר
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר 65 % קקאו ומעלה
  • ½ כוס ועוד 2 כפות (160 גרם) סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית ליקר פרנג'ליקו
  • ¾ כוס קמח
  • 1 כף (20 גרם) קקאו
  • קורט מלח
  • 50 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאן

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי (סיר ובתוכו מים רותחים), מוסיפים 4 כפות סוכר עד להמסה.
  • 2. בנפרד מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.
  • 3. מאחדים את המסות, מוסיפים כפית ליקר פרנג'ליקו וקורט מלח.
  • 4. מקפלים את הקמח והקקאו לתוך המסה ומעבירים לתבנית.
  • 5. מפזרים מעל התבנית לקישוט: 50 גרם אגוזי מלך, לוז או פקאן.
  • 6. אופים במשך 12-14 דקות בחום של 180 מעלות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם