עוגיות שיבולת שועל

עוגיות קוואקר ששומרות לא רק על הבריאות, אלא גם על פריכות וחיי מדף ארוכים. מתכון של מיקי שמו, קונדיטור "שמו הקונדיטוריה"

עוגיות קוואקר של מיקי שמו (יח
עוגיות קוואקר של מיקי שמו (יח"צ , דן לב)

מצרכים

  • 150 גרם (קצת פחות מ- ⅔ כוס) סוכר חום
  • 150 גרם (¾ כוס) סוכר
  • 150 גרם (קצת פחות מ- ⅔ כוס) חמאה
  • 1 ביצה
  • 1 חלבון
  • 10 גרם (2 כפות) חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם (קצת יותר מ- ⅔ כוס) קמח
  • 30 גרם (קצת פחות מ- ¼ כוס) קמח מלא
  • 3 גרם (¼ שקית) אבקת אפייה
  • 130 גרם קוואקר – טחון במעבד מזון
  • 130 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים הסוכר החום במיקסר למשך כ- 30 שניות. לאחר מכן מכניסים יחד את הסוכר הרגיל והחמאה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים את הביצה, החלבון, החלב והווניל, כאשר המיקסר מופעל במהירות בינונית. מיד לאחר מכן מפסיקים אותו.
  • 3. מוסיפים את הקמח, הקמח המלא, אבקת האפייה, הקוואקר והאגוזים. מערבבים באיטיות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. בעזרת כפית או שקית זילוף יוצרים עוגיות, המונחות במרחק של 3 ס"מ זו מזו מעל תבנית האפייה. בטרם האפייה, ניתן להניח ½ אגוז פקאן או ½ שקד מולבן לקישוט.
  • 5. אופים בחום של 180 מעלות, למשך כ-15 דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם