וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת דלעת רום וצימוקים

מיקי שמו מסייע לדלעת להפוך לעוגה אקזוטית עם רום, ג'ינג'ר וצימוקים

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

יוצקים לתבניות  ואופים ב-165 מעלות כ-45 דקות. נמרוד סונדרס
יוצקים לתבניות ואופים ב-165 מעלות כ-45 דקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
  • 1 וחצי כוסות שמן
  • 400 גרם (2 כוסות) סוכר
  • 1 וחצי כוסות קמח
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1 כפית קינמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 ביצים
  • 1/2 ק"ג דלעת מגוררת
  • 50 גרם צימוקים
  • 3 כפות רום כהה

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים שמן וסוכר במהירות איטית.
  • 2. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שנטמעות בבלילה.
  • 3. מוסיפים את החומרים היבשים וממשיכים לערבב במהירות איטית.
  • 4. לבסוף, מוסיפים את הדלעת ומערבבים עד אחידות.
  • 5. יוצקים לתבניות ואופים ב-165 מעלות כ-45 דקות.
  • * ניתן להחליף את הדלעת בחצי קילו גזר מגורר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully