וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טבולה פריקי

את הטבולה מכינים מפריקי (חיטה ירוקה מעושנת), ובמקום לסחוט את הלימון קוצצים אותו פנימה. יצא סלט עוקצני ומרענן

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

אורן גולדפינגר. נמרוד סונדרס
אורן גולדפינגר

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 כוס פריקי
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור נענע
  • 1 לימון
  • 2 עגבניות תמר
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפריקי בהמון מים, כמו שמבשלים פסטה, עד לריכוך (במשך 10 דק'), שוטפים ומסננים.
  • 2. קוצצים דק את הפטרוזיליה והנענע, מפלטים וקוצצים את הלימון, מוציאים מהעגבניות את הגרעינים וקוצצים גם אותן.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הסלט, מתבלים בשמן זית ומלח ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully