וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שקשוקת ארטישוק

נועם יעקבא מ"הארטישוק של נועם" שבמושב ניר בנים מראה לכם שעם ארטישוק מוצלח אפשר להכין גם יופי של ארוחת בוקר. קבלו שקשוקה שלא רואים כל יום.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שקשוקה ארטישוק. איה וינד,
שקשוקה ארטישוק/איה וינד

מצרכים למתכון

  • 4 ביצים טריות
  • 20 עגבניות שרי תמר חצוית
  • 3 לבבות מארטישוקים טריים מנוקים ופרוסים לפרוסות של חצי ס"מ (לאחר הניקיון יש לשמור במים עם מעט לימון)
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בצל קצוץ
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשמן את הבצל. כשהוא מתחיל להיות שקוף, מוסיפים את פרוסות הארטישוק. מקפיצים עד שהן מתחילות להתרכך.
  • 2. מוסיפים שום, עגבניות ופלפל וממשכים לערבב. מנמיכים את האש, מוסיפים טיפת מים אם יש צורך, ומבשלים על אש קטנה כ-3 דקות.
  • 3. שוברים את הביצים למחבת, ממליחים ומפלפלים. מפזרים מעט פטרוזיליה ומכסים במכסה וממשיכים עד שהביצים מתקשות באופן האהוב עליכם.
  • 4. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully