- 1. חותכים את הבטטה לקוביות קטנות.
-
- 2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את קוביות הבטטה עם טימין, שום, מלח ופלפל כ-5 דקות עד להשחמה.
-
- 3. בינתיים טורפים ביצה עם יוגורט, מלח ופלפל.
-
- 4. מפזרים את עלי התרד ויוצקים את בלילת הביצים, מטגנים (3-2 דקות) עד להתייצבות, הופכים על צלחת שקוטרה גדול מקוטר המחבת ומטגנים (עוד 1-2 דקות) מהצד השני. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
-
- 5. לחלופין אפשר לוותר על רעיון ההפיכה ולהשלים את ההכנה בתנור. לשם כך מטגנים את הפריטטה במחבת ללא ידיות או בעלת ידיות מתכתיות. בשלב שבו החלק התחתון מוכן מכניסים את המחבת ל-3 דקות לתנור שחומם מראש לגריל או לחום עליון ל-200 מעלות.