וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פחזניות בקרם גורגונזולה

דיויד פרנקל, שף מסעדת "פרונטו"

מתכון מאת: דיויד פרנקל, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 500 מ"ל שמנת
  • 90 גרם גבינת עיזים
  • 180 גרם גבינת גורגונזולה
  • 125 גרם חמאה
  • 235 מ"ל מים
  • 175 גרם קמח
  • קורט מלח
  • קורט סוכר
  • 6 ביצים

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת ומנמיכים את האש עד לצמצום.
  • 2. במקביל מרתיחים את המים בסיר בינוני ומוסיפים חמאה, סוכר ומלח ומערבבים היטב. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב בעזרת כף עץ, עד לקבלת בצק אחיד ויבש (כ-2-3 דקות).
  • 3. מעבירים את הבצק ישירות מהסיר למיקסר עם וו גיטרה ולשים על מהירות גבוהה. לאחר כמה דקות מוסיפים ביצים אחת אחת. ממשיכים עד לקבלת בצק גמיש ומבריק בטמפרטורת החדר.
  • 4. מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים כדורים קטנים בגודל 1.5 ס"מ במרווחים של 2 ס"מ אחד מהשני.
  • 5. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ומכבים אותו לרבע שעה.
  • 6. כשהשמנת שעל האש הצטמצמה בחצי מעבירים אותה לכלי צר וארוך מכניסים את הגבינות וטוחנים בבלנדר יד עד למרקם אחיד. מצננים לטמפרטורת החדר.
  • 7. לאחר שלב הייבוש מפעילים מחדש את התנור על 180 מעלות ואופים במשך 7 דקות נוספות.
  • 8. מוציאים את הפחזניות נותנים להן להצטנן בטמפרטורת החדר ובעזרת בקבוק לחיץ ממלאים אותן בקרם גורגונזולה. מגישים.
  • סופגניות ריקוטה

  • פחזניות פרמזן

  • פאי תפוחים ומרנג

  • ספינג' של יונית צוקרמן

  • בצק עלים עם קרם מסקרפונה ופירות

  • עוגת פנקייקים עם קרם וניל וסוכריות צבעוניות

  • מקלות דונאטס ללא התפחה

  • מאפינס פקאן

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • צ'ורוס טבעוני

  • בבקה שוקולד

  • מאפה בצק עלים עם תותים

  • מאפינס שוקולד אבוקדו של עז תלם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully