וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות מרנג שוקוצ'יפס

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

עוגיות מרנג ושוקוצ'יפס. נמרוד סונדרס
עוגיות מרנג ושוקוצ'יפס

מצרכים למתכון

  • ל-50-60 עוגיות בקוטר 4 ס"מ:
  • 2 חלבונים
  • 110 גרם (1/2 כוס+1 כף) סוכר
  • 100 גרם שוקוצ'יפס
  • 2 כפות קוקוס
  • אבקת שוקולית

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מתכת במהירות גבוהה (מהירות מקסימלית) מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה.
  • 2. מקפלים פנימה באופן ידני את השוקוצ'יפס והקוקוס עד שהתערובת אחידה.
  • 3. בעזרת מזלף או כפית יוצרים עוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה על גבי תבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה.
  • 4. אופים ב-135 מעלות כ-20-25 דקות.
  • 5. הערה: אפשר בגמר האפייה לבזוק : אבקת "שוקולית" (יש לציין שהעוגיות מעולות גם בלי לבזוק שום דבר).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully