וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטיט

מעין דייסה דלילה שנהוג לאכול בבוקר. אפשר להחליף את המים בחלב שיוצר מרקם מעט סמיך יותר.

מתכון מאת: שרה בונן, מערכת וואלה

מטיט. נמרוד סונדרס
מטיט

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 אשל
  • 1/2 קופסת שמנת חמוצה
  • כף קמח
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • שן שום קצוצה
  • סחוג
  • מים

אופן ההכנה

  • 1. שמים את האשל בסיר קטן וממלאים את הקופסה הריקה של האשל במים וכף קמח.
  • מערבבים כדי שלא יישארו גושים ויוצקים לתוך הסיר עם השמנת. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע גושים. למרקם חלק אפשר לעבור עם בלנדר מוט ידני כ-20 שניות.
  • 2. על אש בינונית, מניחים את הסיר ומביאים לרתיחה של מספר דקות. מורידים מהאש. מוסיפים סחוג, מיץ לימון ומלח לפי הטעם, מערבבים.
  • 3. להגשה מפזרים מעל זעתר טחון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully