נושאים חמים

סיגר פיצוחים עם גנאש שוקולד

עלי בוריק ממולאים בפיצוחים ומטוגנים ברוטב גנאש שוקולד (לירז אלה)
עלי בוריק ממולאים בפיצוחים ומטוגנים ברוטב גנאש שוקולד (לירז אלה)

מצרכים

  • ל-6-8 מנות:
  • 10 עלי סיגר
  • למילוי:
  • 100 גרם פיסטוק קלוי
  • 100 גרם אגוזים קלופים
  • 100 גרם שקדים קלופים ופרוסים
  • 100 גרם קשיו
  • 100 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. במעבד מזון טוחנים את כל חומרי המילוי. מניחים בקצה כל סיגר מעט מהמילוי ומגלגלים. מניחים את הסיגרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים עד להשחמה.
  • 3. מכינים גנאש: בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה. מוסיפים לקערה עם השוקולד הקצוץ ומערבבים לקבלת מסה אחידה.
  • 4. מגישים סיגר טבול בגנאש שוקולד.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים