וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות תמרים בריאות

פצצת אנרגיה ומתיקות מתפרצת ואלטרנטיבה סופר-בריאה, גם אם לא דלת קלוריות

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

מצננים ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה. נמרוד סונדרס
מצננים ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה

מצרכים למתכון

  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כף סוכר
  • למלית:
  • 500 גרם תמרים מגולענים, שנמכרים בוואקום
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק (לא חובה)

אופן ההכנה

  • .מכינים את הבצק: מעבדים את החומרים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה עד שהם מתגבשים.
  • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 3. ממלאים ואופים: מרדדים רבע מכמות הבצק על נייר אפייה לעובי 1/2 ס"מ, יוצרים מרבע מכמות התמרים (ואפשר גם אגוזים) גליל, מניחים ומגלגלים לרולדה. מסמנים פרוסות בעובי ס"מ-ס"מ וחצי. עושים כך עם שאר הבצק והמילוי
  • 4. אופים 20 דקות או עד שמעט זהוב. מצננים ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.
  • *בגרסת הפרווה – מחליפים את השמנת במיץ תפוזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully