מיקי שמו, מערכת וואלה!

עוגיות מעמול תמרים ומי ורדים

מעמול תמרים (יח
מעמול תמרים (יח"צ , דניאל לילה)

מצרכים

  • ל-40 עוגיות:
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) מים
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קנולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית מי ורדים
  • 500 גרם (1/2 3 כוסות + כף) קמח
  • 240 גרם (1/2 1 כוסות) סולת
  • 10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
  • 300 גרם מחמאה רכה
  • למילוי תמרים:
  • 150 גרם (1 כוס) תמרים
  • 120 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
  • 2 כפיות מי ורדים
  • 50 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: לקערת מיקסר עם וו לישה, יוצקים מים, שמן, תמצית וניל ומי ורדים. מעל מניחים מעל את החומרים היבשים והמחמאה.
  • 2. מערבלים במהירות איטית כ-5 דקות עד לקבלת בצק רך. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  • 3. במעבד מזון, מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. מעצבים, ממלאים ואופים: יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ. יוצרים גומה במרכז כל כדור בעזרת האצבע וממשיכים סביב האצבע עד שדפנות הגומה בעובי 3 מ"מ. ממלאים את הגומה במלית וסוגרים יוצרים בצורה של ביצה אובלית. צובטים את הבצק במצבט (מעין פינצטה מיוחדת) לקבלת דוגמה של מעמול. מסדרים בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • 5. אופים כ- 20 דקות עד להזהבה קלה. ב- 170 מעלות.
  • 6. מצננים היטב, זורים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם