- 1. מתחילים בהכנת הקינואה: בסיר מטגנים מעט את בצל, מוסיפים את הקינואה, אבקת הקארי ואז 3 כוסות של מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
-
- 2. מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 12 דקות על אש נמוכה מאוד וסיר מכוסה.
-
- 3. בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את העוף: בסיר רחב מסדרים את שוקי העוף. מפזרים מעל פלפל חריף, עלי כפיר ליים, למון גראס קצוץ, ג'ינג'ר טרי קצוץ.
-
- 4. יוצקים מעל הכל את חלב הקוקוס, אבקת קארי, מלח פלפל וציר העוף עד לכיסוי מלא של השוקיים. מפזרים בסיר את שיני השום הדפוקות ומכסים.
-
- 5. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.