וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלי עוף וארטישוק ירושלמי בקוקי

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

צלי עוף וארטישוק ירושלמי בקוקי. נמרוד סונדרס
צלי עוף וארטישוק ירושלמי בקוקי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 כרעי עוף מחולקים לשוק וירך
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום חצויות
  • 15-12 פקעות ארטישוק ירושלמי
  • 4 גזרים חצויים לרוחב ולאורך
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • צרור קטן של טימין
  • קמצוץ חוטי זעפרן (לא חובה) שהושרו במעט מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. מכניסים את כל החומרים לשקית קוקי, סוגרים, מערבבים היטב ומניחים בתבנית 5 דקות. חשוב: מחוררים בכמה מקומות לשחרור מבוקר של אדים.
  • 3. אופים שעה-שעה ורבע או עד שהעוף זהוב ועשוי. פותחים בזהירות ונזהרים מהאדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully