- 1. מחממים מחבת טפלון עם חצי מכמות הסוכר, עד שהוא הופך לקרמל.
-
- 2. מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים היטב עד שהם מתקרמלים.
-
- 3. יוצקים את השקדים המקורמלים בזהירות על נייר אפייה, ומקררים.
-
- 4. מחממים מחבת טפלון עם החצי השני של כמות הסוכר, עד שהסוכר הופך לקרמל.
-
- 5. מוסיפים בזהירות את האמרטו ומערבבים היטב.
-
- 6. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, ותוך כדי מוסיפים את פרוסות הבננות.
-
- הרכבת המנה:
- 1. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ואופים בו את הוופל במשך 5 דקות.
-
- 2. מניחים על כל צלחת ופל, ומעליו כדור גלידת וניל.
-
- 3. יוצקים על כל מנה את פרוסות הבננות עם הרוטב.
-
- 4. קוצצים את השקדים המקורמלים, ומפזרים מהם מעל כל צלחת.
-
- 5. מקשטים באבקת סוכר.